2-1- مقدمه
یکی از بخشهای مهم تحقیق، بخش مربوط به پیشینه و ادبیات تحقیق است. یک پژوهشگر، قبل از انجام تحقیق و بعد از انتخاب موضوع و تدوین عنوان و قبل از نگارش طرح تحقیق، نیاز دارد که با مراجعه به مدارک و اسناد، پیرامون موضوع و مسئلهای که برای تحقیق انتخاب کرده است، آگاهی خود را گسترش دهد، تا بتواند در پرتو اطلاعات به دست آمده، مسئله تحقیق و متغیرهای خود را دوباره تعریف و معین کند و کرانه های آنها را مشخص سازد.
فصل دوم تحقیق شامل سه بخش است: بخش های اول و دوم مبانی نظری است که در این بخش ها به مباحثی از مفاهیم فرزندپروری پرداخته می شود و در بخش سوم تحقیقات انجام شده در داخل و خارج در ارتباط با موضوع تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.
مقدمه
مطالب این فصل حاوی چکیده ای از کندوکاوی عمیق و وسیع در آنچه که پیرامون موضوع پایان نامه و موضوع های مشابه در کتاب ها، مقالات و تحقیقات وجود دارد، می باشد.مطالب این فصل شامل دو بخش اصلی می باشد. بخش اول پیرامون موضوع همدلی بوده و شامل مطالبی در رابطه با تعاریف همدلی، انواع همدلی و نظریه های مرتبط با همدلی و... می باشد. بخش دوم پیرامون موضوع بهره وری نیروی انسانی بوده و شامل مطالبی در رابطه با عوامل موثر بر بهره وری و موانع موثر بر کاهش بهره وری و مطالعات انجام شده در این زمینه و ... میباشد.
مقدمه
هر تحقیق و پژوهش علمی که صورت می گیرد بر پایه ها، ارکان و نتایج مطالعات وتحقیقات پیشین استوار است که هر پژوهشگر باید سعی کند مرتبط ترین دستاوردهای تحقیقات پژوهشگران قبلی را مورد شناسایی قرار دهد و دریابد که دیگران تا چه درجه ای مساله تحقیق مورد نظر او را بررسی کرده اند و به آن نزدیک شده اند؛ به عبارت دیگر چه ابعادی از مساله تحقیق، مورد پژوهش قرار گرفته و چه ابعادی بررسی نشده است. مطالب این فصل حاوی چکیده ای از کندوکاوی عمیق و وسیع در آنچه که پیرامون موضوع پایان نامه و موضوع های مشابه در کتاب ها، مقالات و تحقیقات وجود دارد، می باشد.
2-2- مبانی نظری تحقیق
2-2 -1- تعریف اعتیاد
از نظر لغوی، عادت کردن، خو گرفتن و خود را وقف عادتی نا پسند کردن «اعتیاد» تلقی می شود. اما اصطلاح اعتیاد به آسانی قابل تعریف نیست. طبق تعریف «سازمان بهداشت جهانی» در سال 1969، اعتیاد عبارت است از عادت به مصرف هر ماده ای که وارد بدن موجود زنده می شود و موجب تغییر یا تعدیل در خاصیت می شود. این تعریف شامل رشته وسیعی از مواد و داروها می شود. از داروهای ساده مانند آسپرین گرفته تا انواع ویتامینها و آنتی بیوتیک ها که در درمان عفونتها به کار می روند به تازگی پزشکان و روان پزشکان به جای کلمه اعتیاد از «وابستگی به مواد» یا «سوء مصرف مواد» را به کار می برند که همان مفهوم را دارد.
2-1. مقدمه:
دانش شامل حقایق و باورها، مفاهیم و اندیشه ها، قضاوت ها و انتظارات، متدولوژی (روش شناسی) یا علم اصول و نحوه انجام فنون است (افرازه، 1384: 106 – 130) مدیریت دانش امر جدیدی نیست، تمدن های بشری از نسلی به نسل دیگر اقدام به نگهداری و انتقال دانش برای درک گذشته و پیش بینی آینده، نمودند. در محیط های تجاری پیچیده و پویای امروزی تشنگی برای دانش، روز به روز دامنه و عمق گسترده تری می یابد. دانشی که به شدت در حال تغییر و در بیرون از سازمان ها در حال انتشار است. فناوری اطلاعات و اینترنت نیز چالش های جدیدی را در خلق، نگهداری و مدیریت دانش به وجود آورده است. (زهره عباسی: 1386).....
انگیزه اصطلاحی است که غالباً با انگیزش مترادف به کار می رود. با این حال می توان انگیزه را دقیق تر از انگیزش و به عنوان حالت مشخصی که سبب ایجاد رفتاری معین می شود تعریف کرد. به سخن دیگر انگیزش عامل کلی مولد رفتار به حساب می آید در حالی که انگیزه حالت اختصاصی رفتار یک شخص می باشد. مثلاً وقتی که می پرسیم چرا فلان شخص رفتار خاصی را انجام داد به دنبال انگیزه او هستیم.
یکی از عوامل انگیزشی جانداران نیاز ها و سائق های حاصل از آنها می باشد. نیازها انواع گوناگونی دارند که معروفترین طبقه بندی نیاز های انسان، طبقه بندی مازلو می باشد.
مازلو نیاز های انسان را به دو دسته تقسیم می کند: نیاز های کاستی(نیاز های اساسی) و نیاز های بالندگی(فرا نیازها). (شهرآرای۱۳۸۶)......
مقدمه
یکی از اصلی ترین تصمیمات مدیران مالی در شرکت های سهامی عام، تعیین ترکیب بدهی و سهام است که این تصمیمات باید در راستای به حداکثر رساندن ثروت سهامداران، اتخاذ شوند. دیدگاه سنتی در ساختار سرمایه، بر این نظریه استوار بود که می توان با استفاده از اهرم، ارزش شرکت را افزایش داد. اما آغاز نظریات مدرن ساختار سرمایه را می توان مقاله اولیه مودیلیانی و میلر(1958) دانست که اظهار کردند، تحت شرایط خاص (وجود بازار رقابت کامل، نبود مالیات بر درآمد، عدم وجود هزینه های ورشکستگی و نمایندگی، وجود تقارن اطلاعاتی بین فعالان بازار سرمایه)، ارزش شرکت مستقل از ساختار سرمایه است. اندکی بعد درسال1963 ، این دو اندیشمند، با افزودن معافیت های مالیاتی بدهی برای شرکت هایی که از بدهی استفاده می کنند، ایجاد اهرم مالی را باعث افزایش ارزش شرکت دانستند. سپس، میلر در سال1977 ، با افزودن مالیات بر درآمدهای شخصی به مدل، دریافت که مزایای مالیاتی به وسیله مالیات بر درآمدهای شخصی از بین می رود.
2-1- مقدمه
یکی از بخشهای مهم تحقیق، بخش مربوط به پیشینه و ادبیات تحقیق است. یک پژوهشگر، قبل از انجام تحقیق و بعد از انتخاب موضوع و تدوین عنوان و قبل از نگارش طرح تحقیق، نیاز دارد که با مراجعه به مدارک و اسناد، پیرامون موضوع و مسئلهای که برای تحقیق انتخاب کرده است، آگاهی خود را گسترش دهد، تا بتواند در پرتو اطلاعات به دست آمده، مسئله تحقیق و متغیرهای خود را دوباره تعریف و معین کند و کرانه های آنها را مشخص سازد. در این فصل ابتدا به بررسی مباحثی از فناوری اطلاعات و توانمندسازی کارکنان پرداخته و در بخش های دیگر تحقیقات انجام شده در داخل و خارج در ارتباط با فناوری اطلاعات و توانمندسازی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
پیشگفتار:
تحقیق حاضر با عنوان "بررسی نقش رسانههای گروهی بر رفتار فردی و اجتماعی کودکان" سعی دارد، تاثیرات مثبت وپیامدهای منفی وابستگی کودکان به تلویزیون را مورد بررسی قرار دهد. در راستای رسیدن به هدف مذکور ابتدا مبانی نظری تحقیق در مورد تاریخچه پیدایش رسانههای گروهی و به خصوص تلویزیون مطرح شده، سپس انواع کارکردهای تلویزیون، وظایف رسانه به عنوان یک وسیله ارتباطی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.در فصل دوم تحقیق مقدارزمانی که کودکان در شرایط مختلف سنی صرف تماشای تلویزیون میکنند،آغاز سن تماشای تلویزیون، دلایل تماشای تلویزیون توسط کودکان و انتظاراتی که کودکان و والدین آنها از تلویزیون دارند مورد بررسی قرار میگیرد. لازم به ذکر است آمار و ارقام مربوط به این فصل از تحقیق، در مورد جامعه آمریکا و بر اساس اطلاعات کتاب " تلویزیون در زندگی كودكان ما نوشته ویلبر شرام و دیگران، ترجمه محمود حقیقت كاشانی میباشد. امید است با عنایتی که مسئولین تعلیم وتربیت ایران اسلامی به الگو گیری کودکان این مرز و بوم از رسانههای گروهی و به ویژه رسانه های تصویری دارند، زمینه انجام این چنین پژوهشهای گسترده ای در سیستم آموزش و پرورش کشور مانیز فراهم گردد که این مهم حمایت همه جانبه مسئولین امر را میطلبد.
مقدمه
MCMI-III در اگوست 1994 در گردهمایی انجمن روان شناسی امریكا معرفی شد این آزمون نسخه تجدید نظر شده MCMI=II ( میلون 1987) است MCMI-III همانند دو نسخه قبلی، اختلالات شخصیت و اختلالات محوری كهDSM-IV را پوشش می دهد چند دلیل عمده می توان برای تجدید نظر در MژMI مطرح كرد اول اینكه نظریه طبقه بندی میلون (میلون ،1986) دستخوش تغییرو تحول شد. درنتیجه دو مقیاس جدید اختلال شخصیت در نسخه دوم معرفی شد و یک مقیاس دیگر شخصیت در جدیدترین نسخه (MCMI-III) اضافه گردید. همینطور به واسطه اهمیت روز افزون آن در كار تشخیص، یک مقیاس با نام اختلال استرس پس از ضربه (PTSD) به مقیاس های نشانگان بالینی (MCMI-III) اضافه شد. دوم اینكه پیشرفت مداومی در علاقه به بررسی شخصیت و اختلالات آن وجود داشته است این موج پیشینه بالینی، نظری و پژوهشی دراواخر دهه های 90-70 به عنوان زمان رنسانس در نظریه و ارزیابی شخصیت منعكس شد (میلون1984 ؛و دیویس ،1977) به واسطه این دانش MCMI غنی شد و تا اندازه زیادی؛DSM مطابقت داده شد و اكنون MCMI بر پایه ای محكم بنا شده كه فراتر از پیشینه اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 است به علاوه كار میلون او را به سوی مفصل بندی گسترده ملاكهای تشخیص و مفاهیم شخصیت بسیار گسترده تر از آنهایی كه در DSM های قبلی بود هدایت كرد و این بدنه درحال رشد پیشینه بالینی، دانش پایه زیادی برای MCMI-III فراهم كرد (میلون و دیویس، 1977)......
تعریف خشونت:
با وجود آنكه در دهه های اخیر مقاله ها و کتابهای بسیاری در زمینه خشونت چاپ شده و بررسی های بسیار زیادی در این زمینه انجام گرفته شده است هنوز مشكلات زیادی در مورد این پدیده وجود دارد وطبیعتا در طول زمان افراد دخیل در بررسی خشونت سعی داشته اند مشكلات نظری و عملی آن را از بین ببرند اما با این وجود هنوز یكی از مشكلات اصلی آن تعریف خشونت است در اینجا تعاریفی از خشونت كه محققان ارائه كرده اند آورده می شود ( اعزازی 1380 : 23 ).
اولین تعریفی که گلز و اشتروس در مورد خشونت گفته اند:
‹‹خشونت رفتاری با قصد ونیت آشكار یا رفتاری با قصد و نیت پنهان اما قابل درک برای وارد كردن آسیب فیزیكی به فرد دیگر است ››
مقدمه
از روش تعلیم و تربیت انسان و زیانهایی که بر اثر فقدان یا نقصان آن دامنگیر فرد و جامعه می شود از سویی احتمال انحراف آن از مسیر صحیح در مدت رشد فرد از سوی دیگر ایجاب می کند که فعالیتهای مربوطه مورد توجه خاص و مداوم قرار گیرد و اثرات این فعالیتها جز در رفتار فرد قابل مشاهده نیست.
در عصری که ما زندگی می کنیم بروز مشکلات روانی و اختلالات رفتاری مخصوصاً برای نوجوانان و جوانان امری بدیهی است زیرا در این عصر روابط انسانی جای خود را به ماشین آلات و کامپیوتر داده اند و صمیمیت گذشته از بین رفته و هر کسی به فکر خودش است و نوجوانان بیشتر از همه دست خویش اختلالات رفتاری ناشی از تنهایی و تربیت غلط و عدم توجه می گردند با این وجود شناخت اختلالات و یافتن راه حل مبارزه با آنها چه از طرف اولیاء خانواده ها و چه از طرف مسئولین آموزشی نوجوانان ما و نسل آینده را در مقابل این مشکلات ایمن خواهد کرد و ما جامعه ای سالم با نوجوانانی موفق و سالم خواهیم داشت و در این پژوهش گوشه کوچکی از اختلالات و مشکلات نوجوانا مورد بررسی قرار می گیرد امید است که چراغی باشد سر راه آیندگان.
1-2 مقدمه
استفاده کنندگان از صورتهای مالی هنگامی می توانند به اطلاعات مالی منعکس در صورتهای مالی اتکا کنند که شخص مستقل وذیصلاح نسبت به میزان اعتبار این اطلاعات، نظر حرفه ای ارایه كنند. در سیستم های اجتماعی- اقتصادی کنونی، وظیفه اظهار نظر نسبت به صورتهای مالی به حسابرسان مستقل واگذار شده است. پژوهش در خصوص ارزیابی تاثیر معیارهای عملکرد مالی وغیر مالی بر نوع اظهار نظر حسابرس نیازمند شناخت قبلی از مبانی نظری وپیشینه آن است. لذا در این فصل مطالبی در خصوص شناخت حرفه حسابرسی، ضرورت آن در جامعه و خلاصه تحقیقاتی که مرتبط باموضوع انجام گرفته است ارایه می شود تا با ارایه پایگاه نظری موضوع امکان مقایسه تحقیق حاضر با تحقیقات انجام شده قبلی فراهم آید.